Skip to main content

Een werken bij website tot in de puntjes verzorgd

Een werken bij website is een website waarin alle werving voor potentiële nieuwe werknemers georganiseerd kan worden. Diginovon verzorgd jouw werken bij website tot in de puntjes zodat het werven van werknemers soepel verloopt.

Wat écht belangrijk is

De must haves voor een goede werken bij website

Er zijn een aantal punten die belangrijk zijn om van een werken bij website een succes te maken. Deze punten zorgen ervoor dat de website aantrekkelijk wordt voor nieuwe potentiële werknemers en zorgen er ook voor dat ze op de website blijven en niet binnen een paar seconden wegklikken naar een andere website.

  • Bedrijfsinformatie: Schrijf een pagina over het bedrijf met onder andere informatie over de cultuur en de missie van het bedrijf.
  • Kantoor. Vertel over de locatie van het kantoor en de voordelen van het kantoor zoals gratis parkeren of gemakkelijk met openbaar vervoer bereikbaar.
  • Foto’s en Video’s. Door het plaatsen van foto’s en video’s wordt er een duidelijk beeld weergeven van het bedrijf wat fijn is voor nieuwe potentiële werknemers. Een kijkje in de keuken nemen vindt iedereen altijd leuk!
  • De arbeidsvoorwaarden. Erg belangrijk voor nieuwe werknemers zijn de arbeidsvoorwaarden dus laat deze vooral niet achterwege. Vertel over de eventuele doorgroeimogelijkheden, opleidingsmogelijkheden, bedrijfsuitjes en financiële pluspunten.
  • Collega’s. De mening van de huidige werknemers over het bedrijf kan een belangrijk doorslagpunt zijn. Laat medewerkers vertellen hoe zij het werken bij het bedrijf ervaren.
  • Sollicitatieprocedure. Het is belangrijk de sollicitatie procedure uit te leggen op de werken bij website. Het solliciteren voor een nieuwe baan wordt door veel mensen als spannend ervaren. Een duidelijke uitleg hoe het bedrijf te werk gaat met sollicitaties kan de spanning wegnemen waardoor potentiële werknemers sneller gaan solliciteren.
Offerte aanvragen

Werken bij website laten maken

Een centrale plaats voor al je vacatures

Een werken bij website is een website waarin alle werving voor potentiële nieuwe werknemers georganiseerd kan worden. Je gebruikt dus niet een klein gedeelte van je website voor de openstaande vacatures, maar je richt een hele nieuwe werken bij website op voor het werven van nieuwe werknemers voor je bedrijf. Dit geeft de mogelijkheid nieuwe potentiële werknemers de sfeer van het bedrijf te laten proeven en de pluspunten van het bedrijf uit te vergroten zodat werken bij jouw bedrijf er aantrekkelijk uitziet. Maar wat zijn nu de absolute must-haves voor een werken bij website? Diginovon legt het jou uit.

Gratis extra uitleg call inplannen

Waarom een werken bij website

Voordelen werken bij pagina

Er zijn veel voordelen aan het hebben van een werken bij website voor je bedrijf. Zo zorgt een werken bij website voor een centraal punt waar alle wervingscampagnes samen komen. Je kunt de werken bij website gemakkelijk SEO proef instellen, omdat de website alleen gaat over het werven van potentiële werknemers. Dit betekent dat de website beter vindbaar wordt via de zoekmachines. Hierdoor zal de website hoger staan in google wat lijdt tot meer zichtbaarheid van de website. Vindbaarheid is cruciaal voor het werven van nieuwe collega’s

Ook zorgt een werken bij website ervoor dat er meer ruimte is om diep in te gaan op informatie over het bedrijf. Zo kun je goed duidelijk maken wat jou als bedrijf onderscheidt van andere bedrijven op de werkvloer en wat jou onderscheidt als werkgever. Dit is heel anders dan op de ‘’normale’’ website waar jij je vooral richt op de klant i.p.v. de werknemer.  Ook kan er op de werkenbij website meer worden ingegaan op de voordelen van het bedrijf zoals doorgroeimogelijkheden en/of opleidingsmogelijkheden. De werken bij website kan ook goed de sfeer binnen het bedrijf laten zien wat erg belangrijk is voor het wervingsproces van nieuwe potentiële werknemers.