Skip to main content

De perfecte uitzendbureau website

Een uitzendbureau website van A tot Z

Diginovon is dé specialist voor het bouwen van jouw nieuwe uitzendbureau website. Wij regelen alles van A tot Z. Dit betekend dat wij de website ontwerpen, technisch juist instellen, maar ook koppelen met een ATS systeem naar keuze of jou adviseren welk ATS het beste bij jou zou passen.

Offerte aanvragen

Digitale aanwezigheid

Het perfecte uitzendbureau website laten maken

Bij Diginovon een uitzendbureau website laten maken betekent ten allen tijden een website die tot in de puntjes is verzorgd. Zo kijken wij naar de beste strategie om de content te presenteren zodat deze is ingericht naar de doelstelling, maar ook goed te begrijpen is voor de bezoekers. De juiste plaatsing van content is hierin enorm van belang. Als de doelstelling is om de focus op de werving van nieuwe werknemers te leggen, dan is de indeling van de content hierin van belang. Dit zelfde geldt voor het aantrekken van nieuwe werkgevers. Door op een strategische manier de content in te delen mag je er vanuit gaan dat voor zowel werknemers als werkgevers de stap naar actie een muisklik verder zit.

Gratis extra uitleg call inplannen

Koppeling

Integratie van het ATS systeem.

Bij Diginovon vinden wij het belangrijk dat ieder project tot in de puntjes is verzorgd. Zo adviseren wij jou graag over de mogelijkheden van het koppelen van jouw huidige ATS systeem en kunnen wij zorgen voor een naadloze integratie tussen jouw website en het ATS systeem.

Ben je er nog niet over uit welk ATS nou het best past bij jouw uitzendbureau? Dan adviseren wij jou graag over de beste mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Koppeling ATS systeem uitzendbureau website

Recent opgeleverd

Website design

Ons specialisme

Een maatwerk uitzendbureau website laten maken

Wanneer je een maatwerk uitzendbureau website wilt laten maken ben je bij Diginovon natuurlijk bij het goede adres. Onze specialiteit ligt zonder meer bij maatwerk websites. Hierin kunnen we onze creativiteit echt loslaten. Bij een maatwerk uitzendbureau wordt ieder detail enorm belangrijk. Wij houden rekening met jouw mening en nemen jou volledig mee in het project als dit gewenst is. Je kunt ongelimiteerd wensen aangeven waarmee wij dan rekening zullen houden. Dit alles resulteert in de meeste unieke website die 100 procent aansluit op zowel het bedrijf, als de sfeer van het bedrijf.