Skip to main content

Een uitzendbureau website van A tot Z

Diginovon is dé specialist voor het bouwen van jouw nieuwe uitzendbureau website. Wij regelen alles van A tot Z. Dit betekend dat wij de website ontwerpen, technisch juist instellen, maar ook koppelen met een ATS systeem naar keuze of jou adviseren welk ATS het beste bij jou zou passen.

Digitale aanwezigheid

Het perfecte uitzendbureau website laten maken

Als eigenaar van een uitzendbureau weet je als geen ander hoe belangrijk het is om een goede online aanwezigheid te hebben. Een professionele website is essentieel om jouw diensten te promoten en potentiële klanten en kandidaten aan te trekken. Het laten maken van een website kan echter een behoorlijke uitdaging zijn als je geen ervaring hebt met webontwikkeling. Daarom kan het inschakelen van een specialist een grote hulp zijn.

Diginovon is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van websites en digitale oplossingen. Met jarenlange ervaring en een team van deskundige ontwikkelaars en ontwerpers, kan Diginovon jou helpen bij het creëren van een uitzendbureau website die voldoet aan al jouw behoeften en wensen.

Een van de grootste voordelen van het werken met Diginovon is dat we jou kunnen begeleiden gedurende het gehele proces, van het plannen van jouw website tot het lanceren ervan. Dit betekent dat je niet alleen hulp krijgt bij het ontwerpen en ontwikkelen van de website zelf, maar ook bij het bepalen van de beste strategieën om jouw website te promoten en verkeer te genereren.

Gratis extra uitleg call inplannen

Koppeling

Integratie van het ATS systeem.

Diginovon is niet alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, maar ook in het integreren van verschillende systemen om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een koppeling maken met een Applicant Tracking System (ATS) om het wervingsproces voor jouw uitzendbureau te vereenvoudigen en te versnellen.

Indien je nog geen ATS-systeem hebt, kunnen we je ook adviseren welke ATS het best past bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Door onze uitgebreide kennis van de verschillende ATS-systemen en onze ervaring met het integreren ervan, kunnen we jou helpen bij het maken van de juiste keuze en het implementeren van het systeem in jouw uitzendbureau website.

Door een ATS te integreren met jouw uitzendbureau website, kun je het wervingsproces stroomlijnen en automatiseren, waardoor je tijd en geld bespaart. Het ATS kan bijvoorbeeld sollicitaties automatisch opslaan en beheren, waardoor je gemakkelijk kandidaten kunt vinden en selecteren die voldoen aan de criteria van jouw vacatures.

Kortom, bij Diginovon gaan we verder dan alleen het ontwikkelen van een website. We streven ernaar om jouw uitzendbureau te voorzien van de best mogelijke digitale oplossingen om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en jouw succes te vergroten.

Offerte aanvragen

Ons specialisme

Een maatwerk uitzendbureau website laten maken

Diginovon begrijpt ook dat elke onderneming uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige website, of een geavanceerde website met functies zoals een vacaturebank en een kandidatenportaal, Diginovon kan jou helpen.

Al met al kan het laten maken van een uitzendbureau website een grote uitdaging zijn. Maar door samen te werken met Diginovon, kun je ervoor zorgen dat jouw website professioneel, functioneel en effectief is.